Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso.
Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.
X
Opciones
Librerías que pueden disponer del libro en ""
Libreria
Localidad Provincia
Dirección
Teléfono
Mapa
Enviar email
Mapa de la librería
Enviar email a la librería
El email se ha enviado correctamente a la librería.
El email no se ha podido enviar a la librería.
enviar email de un libro
email enviado
email no se ha podido enviar
CUINA DE LA CARXOFA, LA Garcia Parajuà, Pau
Editorial: COMANEGRA EDITORIAL
Materia: COCINA/COMIDAS Y BEBIDAS, ETC.
Colección: COMANEGRA EDITORIAL
EAN: 9788417188108
Páginas: 180
Tamaño: 170x240 mm.
19,23 €
Sinopsis
La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana. Aquest llibre és el cant d'amor que les nostres carxofes necessitaven. Amb elogis de Pere Sans i Pere Tàpies, i pròleg de Julià Guillamon